maak kennis met ons team

  • Ons team

   Een team coachen is bijzonder, en soms bijzonder intiem. Dat vraagt om een open en veilig contact tussen het team en ons. Graag maken we alvast kennis door ons voor te stellen en te vertellen wat wij hebben met het thema 'verbinding'.

  • Inge Schimmel

   Inge Schimmel

   "Voor mij is 'samen werken' iets anders dan 'samenwerken'. Hiervoor is verbinding met mijn collega's cruciaal. Verbinding ontstaat alleen als je met elkaar durft te bespreken wat je werkelijk denkt en voelt. Open en eerlijk communiceren. Je kwetsbaar opstellen, en dat vraagt lef."

   > bekijk het profiel van Inge

  • Marene van den Enk

   Marene van den Enk

   "Ik geloof in eerlijkheid. Het leven is zoveel eenvoudiger als iedereen eerlijk is. Door zelf open te zijn en verbinding te maken, geef ik teams een duwtje in de rug."

   > bekijk het profiel van Marene

  • Mirjam Molenaar

   Mirjam Molenaar "Ik kom mijn bed uit voor momenten van écht contact. Ja die zijn misschien zeldzaam, maar als het aan mij ligt, worden het er steeds meer!" 

   > bekijk het profiel van Mirjam

  • Ronald Jansen

   Ronald Jansen

   "Ik kan verwonderd zitten genieten als een team 'los gaat', doordat er werkelijk verbinding ontstaat. Het is zo boeiend om te zien dat niet alleen het team daarvan profiteert, maar ook de individuen in dat team. Die ervaring gún ik teams echt." 

   > bekijk het profiel van Ronald

  • Jose Biewenga

   Jose Biewenga

    "In verbindend samenwerken ligt voor mij de sleutel tot succes. Mijn bijdrage aan teams is dat ik met mijn rustige en observerende blik teams ondersteun in het beter met elkaar kunnen samenwerken." 

   > Bekijk het profiel van Jose

  • Tanja Mars

   Tanja Mars

   "Beweging creëren in mensen, tussen mensen, in teams en organisaties… daar kun je mij voor wakker maken. Als Organisatie-psycholoog ben ik gefascineerd door wat mens en organisatie – letterlijk – in gang zet en belemmert om vanuit hun talenten bij te dragen aan de doelstellingen van het team en de organisatie."

   > Bekijk het profiel van Tanja