• Veranderen zonder stress, kan dat?

   TMA als hulpmiddel bij organisatieverandering

   Veranderen zonder stress

   De strategie staat! Werk aan de winkel. Speerpunten zijn gedefinieerd en er gaat het nodige in de organisatie veranderen. De cultuur en het gedrag van mensen zijn hierbij een onmisbare schakel. Een flinke uitdaging! Nu is het aan jou om dit voor elkaar te krijgen. De verandering zal allerlei reacties bij medewerkers oproepen. Ook stress, of toch niet?

   Wil jij weten hoe je kunt veranderen zonder stress? houdt jij je bezig met verandering in de organisatie én werk je met de TMA, dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan ons Goede gesprek  op dinsdag 21 november aanstaande. 

   Een Goed Gesprek

   Tijdens een Goed Gesprek kom je in een ontspannen setting in contact met een selecte groep van professionals die zich bezig houdt met verandering en daarbij TMA als instrument in zet. Wij geloven dat jullie veel van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren en natuurlijk leveren wij daar ook een bijdrage aan.

   Het thema Veranderen zonder stress, kan dat?

   De verandering goed op gang brengen. Dat blijkt in de praktijk best lastig te zijn. De TMA helpt bij het inzichtelijk maken van talenten bij mensen. Talenten die je inzet om de ambitie van de organisatie waar te maken. Hoe verbind je de talenten aan de veranderopgave? Waar loop je dan tegen aan? Hoe doen anderen dat? Hoe gaat iedereen om met de stress die wellicht ontstaat. Dat is wat wij in het goede gesprek met elkaar delen en waar wij jullie tips in willen meegeven. Wij organiseren dit gesprek samen met Tineke Kamerling van Kat-Haros.

   Voor wie, wanneer en waar

   Wie:              professionals bezig met verandering en ervaring met TMA

   Wanneer:       donderdag 21 november 2017, 16.00 – 20.00 uur

   Waar:            locatie in het midden van het land

   Jij komt toch ook?!

   Wil je jouw ervaringen inbrengen en ben je nieuwsgierig naar die van anderen? Dan ben je van harte welkom! Natuurlijk laten wij je gezien het tijdstip niet met een lege maag vertrekken. We hebben voor dit Goede Gesprek maximaal 12 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan bij Inge Schimmel.

    Wij kijken uit naar je komst!