• Benieuwd naar jouw feedback!

   Feedback

   Wij zijn benieuwd naar jouw feedback. Wat zou jij ons mee willen geven? Jij hebt als geen ander een beeld van waar wij goed in zijn en waar jij van denkt ‘dat zou je anders moeten doen’. Wij willen dat graag weten en begrijpen. Dat helpt ons om beter te worden in onze missie om alle teams te laten uitblinken.  Daarom organiseren wij op donderdag 1 februari 2018 een Goed Gesprek over Motion Consult. 

   De rollen omdraaien

   Jij bent hard bezig om van jouw team of organisatie een uitblinkend team te maken. Daar worden wij enthousiast van! Bovendien hebben wij daar een bijdrage aan mogen leveren. Wellicht in een PSU, een PFU, een teamsessie of tijdens een mediation-achtig gesprek. Wij hebben jou voorbeeldgedrag zien vertonen en daarmee heb jij je nek uitgestoken. En als het een keer wat onhandig of minder effectief was, heb je vast feedback gekregen. Nu draaien wij de rollen graag om!

   Feedback

   Heb jij feedback voor ons en wil jij gelijkgestemden ontmoeten die ook werken aan de ontwikkeling van hun uitblinkende teams? Kom dan naar het goede gesprek ‘Benieuwd naar jouw feedback’ op donderdag 1 februari 2018 van 16:00-20:00 uur op een locatie in het midden van het land. Wij zien uit naar je komst en je feedback!

   Je kunt je aanmelden bij Inge Schimmel 

   Opmerking: alleen toegankelijk voor mensen die ons meegemaakt hebben, sorry voor de anderen.

    

Voer ook een Goed Gesprek