goed gesprek 7 november 2017

  • Help, we hebben een verschil

   Help we hebben en verschil

   Je weet het eigenlijk wel. Verschillen voegen waarde toe in de samenwerking en maken het eindresultaat beter. Maar in de praktijk merk je dat het toch knap lastig is om met een verschil om te gaan. En daar ben je echt niet de enige in!

   Daarom nodigen wij je graag uit voor een goed gesprek op dinsdag 7 november 2017 met de titel ‘Help, we hebben een verschil!’. Dit goede gesprek gaat over anders omgaan met verschillen in projecten.

   Een verschil! Prima, als de ander maar meegaat in mijn oplossing!

   Veel mensen zoals jij hebben te maken met een verschil in belang, verschil in visie, verschil in organisaties, verschil in manier van werken, etc. En hoewel samenwerking bestaat bij de gratie van het verschil, blijkt het voor teams vooral een bron van frustratie te zijn. Je hebt een verschillende interpretatie van de scope, jullie denken verschillend over de oplossing van het planningsprobleem of komen maar niet verder in de slepende meerwerkdiscussie. Wat zou het toch mooi zijn als je daar anders mee om zou kunnen gaan…, de meerwerkdiscussie eindelijk afgehandeld is en je de verschillende interpretaties van scope of contractteksten nu eens achter je laat…

   Je bent van harte welkom op het goede gesprek over anders omgaan met verschillen in de dagelijkse praktijk van projecten. Aan de hand van jouw situaties ontrafelen we met elkaar welk teamgedrag er op gang komt als zich grote verschillen in teams openbaren. Daarnaast laten we jullie kennismaken met een methode om verschillen in teams te integreren, waardoor ze een bron van informatie worden.

   Wanneer:              dinsdag 7 november 2017, 16.00 – 20.00 uur
   Waar:                   locatie in het midden van het land
   Voor wie bedoeld:  projectmanagers, tendermanagers, projectdirecteuren

   Voor jou en gelijkgestemden

   In dit goede gesprek kom je in contact met een gezelschap van opdrachtgevers en opdrachtnemers. Wat jullie gemeen hebben, is dat jullie allemaal leidinggeven aan projecten en ook tegen dezelfde problemen aanlopen. We zijn op zoek naar deelnemers die de wens en de positie hebben om een verschil te maken en het eens op een andere manier te proberen. En die bereid zijn om open te spreken over waar je wel eens mee stoeit. Wil je jouw ervaringen inbrengen en ben je nieuwsgierig naar die van anderen? Dan ben je van harte welkom! Natuurlijk laten wij je gezien het tijdstip niet met een lege maag vertrekken.

   Wil jij ook weten hoe je anders om kunt gaan met verschillen in je team? Kom dan naar ons Goede Gesprek en geef je op bij Inge Schimmel

Voer ook een Goed Gesprek