Goede Gesprekken

  • Kennis en ervaring delen

   Wij organiseren regelmatig Goede Gesprekken: bijeenkomsten rondom een actueel thema. In een klein gezelschap bieden wij de gelegenheid om in een ontspannen sfeer kennis en ervaringen te delen. . Ben je benieuwd naar een impressie van het Goede Gesprek in ons drieluik over Best Value, klik dan hier

  • Help we hebben en verschil

   Goed Gesprek

   Op dinsdag 7 november organiseren wij een Goed Gesprek over over anders omgaan met verschillen in projecten. 
   Veel mensen zoals jij hebben te maken met een verschil in belang, verschil in visie, verschil in organisaties, verschil in manier van werken, etc. En hoewel samenwerking bestaat bij de gratie van het verschil, blijkt het voor teams vooral een bron van frustratie te zijn. Je hebt een verschillende interpretatie van de scope, jullie denken verschillend over de oplossing van het planningsprobleem of komen maar niet verder in de slepende meerwerkdiscussie. Wat zou het toch mooi zijn als je daar anders mee om zou kunnen gaan…

   Lees meer >

  • Veranderen zonder stress

   Goed Gesprek

   Op dinsdag 21 november organiseren wij een Goed Gesprek over het thema 'Veranderen zonder stress'.
   De strategie staat! Werk aan de winkel. Speerpunten zijn gedefinieerd en er gaat het nodige in de organisatie veranderen. De cultuur en het gedrag van mensen zijn hierbij een onmisbare schakel. Een flinke uitdaging! Nu is het aan jou om dit voor elkaar te krijgen. De verandering zal allerlei reacties bij medewerkers oproepen. Ook stress, of toch niet?
   Wil jij weten hoe je kunt veranderen zonder stress? houdt jij je bezig met verandering in de organisatie én werk je met de TMA, dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan ons Goede gesprek  op dinsdag 21 november aanstaande.

   Lees meer >

  • Feedback

   Goed Gesprek

   Op donderdag 1 februari 2018 organiseren wij een Goed Gesprek over Motion Consult.
   Jij bent hard bezig om van jouw team of organisatie een uitblinkend team te maken. Daar worden wij enthousiast van! Bovendien hebben wij daar een bijdrage aan mogen leveren. Wellicht in een PSU, een PFU, een teamsessie of tijdens een mediation-achtig gesprek. Wij hebben jou voorbeeldgedrag zien vertonen en daarmee heb jij je nek uitgestoken. En als het een keer wat onhandig of minder effectief was, heb je vast feedback gekregen. Nu draaien wij de rollen graag om!

   Lees meer > 

Voer ook een Goed Gesprek